De wereld digitaliseert in hoog tempo, het belang van uw bedrijfsnetwerk is groter dan ooit. Een goede partner in dat verband is onmisbaar. suXus is al jarenlang thuis op Windows en Linux platformen.

Maatwerk IT oplossingen
Als uw netwerk vraagt om meer dan een standaard oplossing kan suXus helpen bij het inrichten van een volledig op uw persoonlijke situatie afgestemde omgeving. Op basis van onze jarenlange ervaring zijn we goed thuis in het aanbieden van maatwerk IT oplossingen. Daarbij is uitbesteding van uw gehele IT infrastructuur altijd een optie.

Laat ons weten wat voor omgeving u momenteel in gebruik heeft en vertel ons uw eisen en wensen ten aanzien van verbetering. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen om vrijblijvend over een oplossing te praten.

Service & Support
Mocht er onverwacht toch iets misgaan, dan kunt u 24 uur per dag terugvallen op onze supportdesk. Onze medewerkers staan u snel te woord en lossen voor zover mogelijk uw probleem direct op.
Is een uitgebreide analyse nodig dan nemen wij de regie over de oplossing in handen en zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk weer aan het werk kunt.

suXus kan bij de analyse van uw bestaande netwerk zowel een adviserende als uitvoerende rol spelen. In een intake gesprek op locatie bespreken wij uw wensen en behoeften. Daaropvolgend vindt er een quickscan van een eventueel bestaande omgeving plaats. Een intakegesprek en een quickscan zijn kosteloos.

Wanneer uw organisatie toe is aan de aanschaf van een nieuw netwerk kunnen wij helpen bij de keuze, aanschaf, installatie en het onderhoud van alle noodzakelijke hard- en software. Bij de inrichting maken wij gebruik van hardware van  A-merken (v.b. HP/Dell/Cisco) en recente besturingsystemen (Windows/Linux). Hierbij wordt naast de vereisten eveneens gelet op een optimale verhouding van prestatie/prijs. Alle stappen worden zorgvuldig door een gecertificeerde engineer uitgevoerd en gedocumenteerd.

Binnen uw omgeving spelen veiligheidsaspecten een grote rol. Dit is niet alleen van belang bij de initiële inrichting maar ook tijdens de in gebruik name. Omgevingen worden continu via een centrale monitoring oplossing in de gaten gehouden. Waar noodzakelijk wordt prompt actie ondernomen.

Wij maken gebruik van diverse monitoring suites, intern alsook extern, waarin de volledige keten (services, poorten alsook applicaties) inclusief afhankelijkheden worden opgenomen. Statistieken en rapportages kunnen periodiek op maat worden aangeleverd.

Computernetwerken zijn dynamische en complexe omgevingen. Dat betekent dat ze regelmatig moeten worden geoptimaliseerd of uitgebreid. Onderhoud vind zowel periodiek als op verzoek plaatst. Periodiek onderhoud omvat het up-to-date houden van alle veiligheids- en kritieke updates. In overleg en op verzoek worden aanbevolen updates en upgrades geïnstalleerd. In combinatie met pro-actief beheer en in samenwerking met betrouwbare partners hoeft u zich over de beschikbaarheid van uw netwerk vervolgens geen meer zorgen te maken.

De ontwikkeling op het gebied van automatisering worden constant bijgehouden. Periodiek brengen wij een nieuwsbrief uit met de laatste ontwikkeling die voor u interessant kunnen zijn. Aanbevelingen worden daarnaast afzonderlijk gecommuniceerd.

Wij maken onder andere gebruik van de volgende oplossingen, methodologiën/technieken en partners.

Deployment & monitoring

Content Management Systemen (CMS)

Overige Expertises

Partners

Copyright © 2003-2021 suXus B.V. - KvK 51005824 te Den Haag

Click Me