Wij verzorgen inmiddels ruim 15 jaar een breed scala aan internetdiensten aan het midden- en kleinbedrijf. We combineren uitstekende kwaliteit met een betaalbare prijs. Samen met onze partners zorgen wij niet alleen voor passende oplossingen die werken, vooral bieden we optimale service ondersteund door goede hardware en klantgerichte support. Bij suXus staan de wensen van onze opdrachtgevers centraal.

Klanten
Wij zijn trots op haar klanten. Met de meeste van onze klanten hebben we een langdurige samenwerking, iets wat ook altijd het uitgangspunt is voor onze dienstverlening. Wij werken voor diverse groeiende en dynamische organisaties in verschillende sectoren waaronder accountancy, bankwezen, techniek, financiële dienstverlening, gezondheidszorg, productie, marketing en technologie.

Partners
Betrouwbare ICT dienstverlening vergt samenwerking. Op het gebied van hardware, software en hostproviding werkt suXus samen met een aantal vaste software leveranciers. Wij zijn tevens Microsoft CSP tier 1 (direct) partner en verzorgen binnen hun wereldwijde public cloud de inrichting en het beheer van diensten en oplossingen.

Primair Datacentrum
– EvoSwitch (Leaseweb Netwerk) – J.W. Lucasweg 35, 2031BE Haarlem

Primair Public Cloud
– Microsoft Azure

Copyright © 2003-2021 suXus B.V. - KvK 51005824 te Den Haag

Click Me