Hosting kan op verschillende manieren plaatsvinden. De meest eenvoudige vorm van hosting is virtual hosting. Dit houdt in dat u schijfruimte huurt op een server van een hostingprovider. De server zelf deelt u met andere klanten. De ruimte die u huurt kunt u gebruiken voor e-mail en het plaatsen van uw website.

Voor kleine en niet bedrijfskritische websites is virtual hosting een verstandige keuze. Het voordeel van virtual hosting is dat de kosten laag blijven, terwijl u toch gebruik kunt maken van professionele voorzieningen.

De keuze voor een type hosting hangt dus vooral af van het belang, te verwachten dataverkeer en kosten. Ook de complexiteit van uw site kan een rol spelen. Een eenvoudige website met tekst en afbeeldingen heeft geen speciale faciliteiten nodig. Dynamische en interactieve websites, content management systemen (CMS) en online multimedia vragen meer ondersteuning.

suXus kan u helpen bij het maken van de juiste keuze wanneer het gaat om webhosting en de al dan niet noodzakelijke website faciliteiten.

PROFESSIONAL

BUSINESS | RESELLER

Wij maken onder andere gebruik van de volgende oplossingen, methodologiën/technieken en partners.

Deployment & monitoring

Content Management Systemen (CMS)

Overige Expertises

Partners

Copyright © 2003-2021 suXus B.V. - KvK 51005824 te Den Haag

Click Me