Bij co-locatie worden de systemen van de klant ondergebracht in de serverruimte van een hostingprovider. Deze ruimtes zijn altijd voorzien van de modernste technieken als het gaat om koeling, noodstroom en beveiliging. Ook is aansluiting op redundante- en supersnelle verbindingen eenvoudig te realiseren. Het uiteindelijk doel is het realiseren van 100% uptime tegen redelijke kosten.

Voor het onderbrengen van uw server kunt u bij ons kiezen voor plaatsing in de regio Amsterdam (Evoswitch) of regio Haaglanden (The Datacenter Group: Delft). U kunt kiezen tussen private en shared racks met als keuze afname van het dataverkeer aan de hand van het verbruikte verkeer in GB of per verkeer in Mbit waarbij de 95% regel gehanteerd wordt. Wij werken uitsluitend met 19 inch servers en deze moeten voorzien zijn van rails. Accessoires zoals stekkers en bekabeling worden door ons geleverd.

De koopservers die wij in combinatie met colocatie aanbieden zijn van het merk HP. Dit merk heeft een hoge betrouwbaarheid en een snelle serviceafhandeling. Ze hebben hun stabiliteit en prestaties de afgelopen jaren in onze beleving ruimschoots bewezen.

SHARED SERIES

PRIVATE SERIES

Wij maken onder andere gebruik van de volgende oplossingen, methodologiën/technieken en partners.

Deployment & monitoring

Content Management Systemen (CMS)

Overige Expertises

Partners

Copyright © 2003-2021 suXus B.V. - KvK 51005824 te Den Haag

Click Me